Konstiga saker att betta på

Egentligen kan du satsa på vad som helst. Men när du tar en titt på sportsbooks online finns det vissa saker som dominerar. Inte så konstigt. Sporter som fotboll, hockey och tennis följs ju av otroligt många. Det skapar en marknad för betting som kan innebära mycket stora pengar om du lyckas.

Men det finns också lite konstigare saker att betta på. Inte bara saker som politik. Snart är det ju nytt val i Sverige och då kommer du med säkerhet att kunna lägga en slant på vad som kommer att hända med vår regering.

Kanske har du bettat på presidentvalet i USA tidigare, men har du bettat på om det kommer en ny Star Wars film, om Kent kommer att återuppstå eller om din bil går igenom bilbesiktningen?

Här är några andra konstigheter som du faktiskt kan betta på

Rymdvarelser

Finns det eller inte? Det kan du inte betta på. Men du kan betta på om vi kommer att upptäcka dem ett visst år. Om du tror på liv i rymden och känner att vi är på gång att få kontakt ska du betta på detta nu.

Konstiga sporter

Rulla ost nerför en slänt, simma i gyttja och kasta banan över å. Det finns en massa konstiga sporter som då och då dyker upp i betting-sammanhang. Det är bara att vara med och lägga en slant på vem du tror kommer vinna det bisarra racet.

Finsk brännboll

Det finns en form av finsk brännboll som heter Pesapallo. Den kan du betta på. Helknasigt och roligt namn men fullt möjligt!

Bära fru

Det här är också en sport som kan dyka upp på din sportsbook. Det tävlas nämligen i att bära fru. Det finns ett internationellt mästerskap. För att lyckas krävs det förstås att maken som bär är stark och har god balans. Gott samarbete mellan paret kan också påverka resultatet.

Kanske kan detta utvecklas till nalle bär nalle, inom spelens värld är allt möjligt…