Välj volatilitet på slots från Wazdan och fler

Utvecklingen av slots ångar på. Just nu så är en ny trend på gång. Den handlar om att som spelare få fler val vad gäller volatilitet. Olika speltillverkare kallar denna funktion för lite olika saker. Vi ser slots från Quickspin, Wazdan och fler som har detta koncept.

Välj volatilitet på sloten

Volatilitet beskriver förhållandet mellan hur ofta du vinner och hur mycket du vinner. Det här är inget nytt. Det är till exempel väl känt att Pass Line satsningen på Craps ger dig chansen att vinna oftare men att det då inte blir tal om någon förmögenhet. Det är låg volatilitet.

Om du däremot satsar på ett nummer på roulette och har lagt en större summa så kan du förvänta dig en mycket större vinst, men givetvis inte varje gång som du snurrar på roulettehjulet. Det är hög volatilitet.

På samma sätt så kan en slotsmaskin ge dig vinster ofta men det blir mindre pengar eller tvärtom betala ut sällan men större belopp som får dig att kippa efter andan. Vad tycker du låter bäst?

På slotsen från Wazdan och andra spelföretag så kan du nu alltså välja vilken typ av spelupplevelse du vill ha. Väljer du låg volatilitet så betyder det att det blir mindre vinster oftare. Om du väljer hög volatilitet så kan du vinna mer om turen slår till.

Kom ihåg att du ska ha tur

Men innan du surfar till närmsta casino online för att välja låg, standard eller hög volatilitet för en slot så ska du komma ihåg att det inte finns några garantier. Ingen lovar dig att vinna. RTP kan vara hög och du kan välja låg volatilitet men det finns ingen som säger att det är samma sak som garanterad vinst.

Med slots så tar du alltid risken att förlora allt som du lägger på spelet. Det är också en viktig den av underhållningen. Om du inte gillar läget så ska du inte spela på slots, detta oavsett den volatilitet som du får!