topptipset

Topptipset – Topptipset tips för bättre resultat

Om du vill spela poolspel på fotboll men gärna ser färre matcher i potten så kan Topptipset vara något för dig. Till skillnad från Europatipset så spelas Topptipset bara med 8 matcher och inte 13. Det är med andra ord mindre att hålla reda på och det här är ett stabilt spel som erbjuds av Svenska Spel.

Vi ska ta en titt på vad Topptipset är så att du kan spela på Topptipset idag och veta precis vad du gör!

Vad är Topptipset?

När du spelar på Topptipset spelar du på 8 olika fotbollsmatcher. Det gäller att tippa rätt på samtliga matcher för att du ska vinna den största vinsten.

Du kan välja tre resultat för varje match:

  • 1 – Hemmalaget vinner matchen
  • X – Det blir oavgjort
  • 2 – Bortalaget vinner matchen

På så vis är det faktiskt inte så komplicerat. Du måste inte ha rätt på antal mål. Det gäller bara att gissa rätt på hur det hela slutar rent allmänt och detta ska du klara gånger 8!

Det går att spela med fler Topptipset resultat per match men då ökar kostnaden för den. Om du spelar med ett tecken (1, X eller 2) på en rad så kostar det 1 krona.

Du fyller i en kupong och det brukar finnas en ny varje dag. För att vinna ska du ha alla rätt. Har du det så kan det bli en stor vinst för Topptipset har en omsättning som ibland rör sig en bra bit över 2 miljoner kronor.

topptipset live

Så spelar du på Topptipset

Det är Svenska Spel som driver Topptipset. Du kan spela direkt på deras hemsida eller lägga dina satsningar på fysiska kuponger som du köper i butik. Det går också bra att spela på Topptipset Live. Topptipset Live följer du på Svenska Spels hemsida eller via andra streaming tjänster.

Om du spelar på Topptipset online så kommer det att fungera som alla andra spel på svenska casinon med bankID vilket är tryggt och snabbt. Du verifierar dig med din insättning och det gör att det går mycket snabbare att lägga en satsning. Detta även om du inte har spelar på Svenska Spels hemsida tidigare. 

Det är bara att klicka på knappen för köp och sedan ge mobilt bankID, bankID eller Freja Eid. På så vis vet Svenska Spel genast om du har rätt ålder (18) inne för att spela på Topptipset.

Om du vill spela på Topptipset på din mobil kan du göra det. Det är bara att använda webbläsaren på din smartphone och göra precis som du hade gjort med din dator. Har du internetuppkoppling är det inga problem att spela Topptipset på mobilen.

Vad kan du vinna på Topptipset?

Topptipset utdelning kan innebära att flera personer får mycket fina vinster. Men det gäller som sagt att få 8 rätt för att det ska bli tal om vinst. Du tar del av resultat för Topptipset på Svenska Spels hemsida där du genast kan se om du har fått alla 8 rätt.

Med 8 rätt kan vinsten bli över 100 000 kronor. Det ska dock sägas att det för det mesta är lite mindre än så. Ibland kan Topptipset utdelning ligga på under tusen kronor. Det här är något du får ta en titt på innan du börjar spela.

Du kan se vad Topptipset idag gav för att få en uppfattning om vinstmöjligheter. Det som händer är att de som fått 8 rätt får dela på vinsten i enlighet med de satsningar som gjorts. Det betyder att det trots en vinstpott på över 2 miljoner kronor kan bli omkring tusenlappen för varje vinnare. Det här är inte som att spela på lotto eller snurra på slots.

Topptipset tips resultat beror på hur många enheter de tre valen har fått. Svenska Spel kommer att ge varje enhet (1, X eller 2) en del av 100. Det här baseras på de odds som Svenska Spel sätter för varje match. Det är detta som avgör hur mycket du vinner om du får 8 rätt.

Sedan är det förstås så att det spelar roll hur mycket du har lagt på din Topptipset kupong. På en rad kan du lägga:

  • 1 krona
  • 2 kronor
  • 5 kronor
  • 10 kronor

topptipset resultat

Det går att ångra Topptipset

Om du ångrar din insats på Topptipset kan du annullera ditt spel. Det går att göra fram tills fem minuter efter spelstoppet för dagen då du lägger in din kupong. Fast var medveten om att du måste annullera ditt Topptipset spel på samma plats där du lade in det. Har du spelat online på Svenska Spel online kan du också annullera Topptipset där.

När en match blir inställd så kommer något som kallas för tendenslottning att utföras. Då kommer Svenska Spel att utgå från 10 tidningars tips. Ibland kommer det också att ingå listor för Mixen och Lången. Om det skulle vara något helt oförutsett som gör att matchen ställs in så kan du få tillbaka pengarna för din satsning.

Topptipset tips för dig som vill pricka in rätt Topptipset resultat

Hur ska du lyckas få rätt resultat på Topptipset idag? Det är en fråga du bör ha svar på innan du börjar spela. Det finns inga garantier. Det vet du. I en match kan allt hända och även om det verkligen ser ut som att hemmalaget har bäst chans så kan bortalaget göra en skräll.

För att du ska jubla då du ser Topptipset resultat idag så gäller det att du kan din fotboll. Här handlar det inte om att chansa. Du måste göra genomtänkta val. Ibland kanske du behöver diskutera saken med någon annan som också följer matcherna och har god insikt.

topptipset idag

Utöver kunskap så är det bra om du har:

Tålamod

Du får först veta om du har vunnit då 8 matcher har spelats. Det kan ta sin tid. Därmed är ett hett Topptipset tips att ha tålamod. Här ska det inte skyndas. Under tiden kommer du att ha kul då du kan bocka av hur det går. Det blir rysligt spännande om du inser att du har haft rätt för 5, 6 och 7 matcher. Den sista och avgörande matchen kan bli en rysare för dig!

Budget

Satsa aldrig mer än vad du har råd att förlora. 1 krona per rad låter ju inte som en kostnad men ponera att du maxar din insats och lägger 10 kronor och mer dag efter dag. Det här kan lätt eskalera till större summor som du faktiskt inte har råd att förlora.

Ett viktigt topptips tips är att alltid spela med en satt budget. När du har spelat upp pengarna som du ska ha till spel och nöje så kan du inte hämta mer från ditt lönekonto. Om du håller dig till detta så lär du förblir säker och hälsosam. Annars finns ju Spelpaus.se där du kan ta en paus från alla spel online som erbjuds med svensk licens i Sverige.

Lär dig av dina misstag

Ett annat viktigt Topptips tips är att analysera och lära sig av sina misstag. När du ser på Topptipset resultat ska du inte bara tänka på hur många rätt du hade. Fundera lite på varför det blev fel och för vilka lag och matcher.

Om du analyserar lite och inser var du tänkte fel kanske du kan förbättra dina chanser inför nästa Topptipset utdelning. Om inget annat så blir det ju bra mycket roligare att spela när du tänker till. Det är värt mer än vad du kanske får in på att äntligen få till 8 rätt på Topptipset!