Kan god kunskap i Harpan hjälpa vid blackjackbordet?

Om du tillhör de som sitter och spelar Harpan i tid och otid så vet du att det här är ett spel som kräver en del eftertanke. Patiens-harpan är ett spel som kan verka enkelt men som kräver att du fattar rätt beslut vid varje omgång. Men kan god kunskap om hur du lägger Patiens-harpan vara en hjälp då du vill spela blackjack online?

Harpan och Blackjack är två helt olika spel

För det första måste det sägas att Spindelharpan på dator eller mobil inte är samma sak som att spela Blackjack på ett casino online! Reglerna är ju helt olika. Visst ska du matcha två kort med varandra men i Blackjack gäller det ju att nå 21 poäng och inte mer. Ett Harpan spel handlar om att få ordning och reda på alla korten i en kortlek.

Det finns gratis Blackjack online och här kan vi förstås se likheter. Om du väljer att spela gratis Blackjack tar du inga risker. Då kan du precis som med Harpan kortspel trycka på start om och om igen. Fast du kan inte backa i blackjackspel som du kan göra på datorharpan.

Harpan kan förstås inte liksom Blackjack ge dig vinster, ära och berömmelse. Det finns inga stora turneringar eller priser att vinna. Många skulle nog också säga att Harpan patiens handlar mycket mer om tur än Blackjack. Detta kan förstås diskuteras men Harpan-patiens har inte samma skicklighetsskimmer som professionell Blackjack har.

harpan

Blackjack kan vinnas med skicklighet

Liksom poker så kan blackjackspel ge dig möjligheten att vinna trots att det inte blir så bra kort. Du kan tänka på rätt sätt. Särskilt när du väljer ett blackjackspel där du kan ta försäkring om given skulle får väldigt bra kort. Dessutom kan du använda dig av färdiga strategikort så att du ökar chansen till vinst med de kort du får.

I Harpan så får du de kort du får på bordet. Det är med dessa du ska nysta upp korten som ligger gömda i rader på spelplanen. Det här påminner om att du i Blackjack får de kort du får, detta helt slumpvist. Men det är ändå så att du med rätt tänk kan förbättra dina vinstchanser då det gäller att få så hög poäng som möjligt då du spelar blackjackspel.

Men kan du bli bättre på Blackjack genom att spela Harpan?

Det är klart att du kan bli bättre på kortspel genom att spela kortspel. Om du är van vid Harpan kortspel så är det ju lättare för dig att sätta dig in i hur du spelar blackjackspel även om de två spelen har olika regler.

Du måste trots allt spela med lite strategi för Harpan-patiens och det är bra att du har vant dig vid att tänka på det viset när du vill lyckas med blackjackspelen. Det kan du faktiskt ha stor nytta av då du spelar Blackjack där strategi är ett måste för att det ska gå bra.

Detta påminner ju lite om hur du måste tänka till när du spelar på Europatipset såväl som på lotterispel som Keno. Det rör sig om helt olika typer av spel men de drar alla nytta av satsningar som är väl genomtänkta.

Fast spela inte Harpan för att bli bäst på Blackjack online. Detta är helt fel strategi! Om ditt mål är att bli duktig på Blackjack är det bästa tipset att lägga Patiens-harpan på hyllan ett tag. Fokusera fullt ut på blackjackspel och använd en gratis Blackjack app för att vässa din strategi och bli så bra som du vill bli!

Det finns strategi för harpan som den du kan se i denna film: